Mere om mig

Jeg hedder Mikkel Davidsen og er indehaver af Fortius Kommunikation. Jeg har en fortid som presse- og kommunikationschef i fodboldbranchen (Brøndby IF). Ud over at drive min virksomhed er jeg bestyrelsesformand i Egedal Erhverv og har stiftet Egedal Erhvervsnetværk sammen med to gæve erhvervskvinder.

I mit arbejdsliv som selvstændig kommunikatør omgiver jeg mig med en håndfuld udvalgte samarbejdspartnere, som leverer de ydelser, jeg ikke selv er dygtig nok til. Det kan for eksempel være grafisk arbejde eller professionel videoproduktion. Sammen med mine samarbejdspartnere leverer jeg hver dag kommunikationsrådgivning samt visuelle og skriftlige kommunikationsløsninger til virksomheder primært i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Som kunde hos Fortius Kommunikation får du masser af kreativitet, høj kvalitet, leveringssikkerhed og attraktive priser. Hverken jeg eller mine samarbejdspartnere har store firmabiler eller dyre adresser på Store Kongensgade – og blandt andet derfor vil du opleve et væsentligt lavere prisnivau end Københavnerbureauerne. Og jeg vil vove at påstå, at du ikke kommer til at gå på kompromis med kvaliteten af den grund!

Kontakt mig her, hvis du vil samarbejde eller netværke.

Mikkel Davidsen
Indehaver

Mikkel ejer Fortius Kommunikation og er drivkraften bag virksomheden. Mikkel har det forkromede overblik over kundernes kommunikationsindsats - og den sikre hånd, når ordene skal sammensættes og formidles på den helt rigtige måde enten på dine egne platforme, i pressen eller på de sociale medier.

Mikkel Davidsen
Indehaver